Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326179
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12019
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16643
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5378
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326179
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12019
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16643
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5378
Składniki
Młodą kapustę poszatkować. Przełożyć do miseczki i dodać pokrojoną w kostkę czerwoną cebulę. Lekko pougniatać. Dodać rzodkiewki pokrojone w kostkę oraz obrane, pozbawione gniazd nasiennych i też pokrojone w kostkę jabłka. Dodać marchewkę startą na tarce na dużych oczkach oraz drobno posiekany koperek. Pomieszać. Dodać skyr, majonez, pieprz młotkowany z kolendrą, czosnek niedźwiedzi, sól do smaku. Dokładnie wymieszać i można zajadać. Smacznego.