Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zestaw warzyw o cennych walorach smakowych i właściwościach jak:sałata ,buraki ,brokuł,wzbogacone o słonecznik ,doskonale uzupełniają zapas witamin.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 155
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1102
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 155
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1102
Składniki
Jajka ugotować na twardo ,obrać pokroić w kostkę.Buraki czerwone upiec w piekarniku ,lub kupić gotowe w sklepie,pokroić w kostkę .Brokuł rozebrać na różyczki ugotować.Ser feta pokroić w kostkę.Słonecznik podprażyć na patelni.
Warzywa układać warstwami ,doprawiając solą i pieprzem,oraz smarując majonezem.
Jako pierwszą warstwę na dnie salaterki ułożyć sałatę.
Na nią buraki.
Następnie ser feta.
Na serze ułożyć brokuła.
Na nim jajka.
Jajka posypać prażonym słonecznikiem.
Wierzch sałatki pokryć sosem czosnkowym.Smacznego !!!