Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczykiem jest bardzo smaczna, na szybko przygotowana z ulubionymi składnikami, smakuje do podjadania lub z ciemnym pieczywem........SMACZNEGO!!!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1596
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1363
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1408
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1420
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1596
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1363
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1408
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1420
Składniki
Dobry sposób na wykorzystanie ryżu z dnia poprzedniego, ryż basmati czarno biały doskonale z tuńczykiem się komponuje smakowo, ugotowany ryż w osolonej wodzie wsypać do miski. Pokrojoną na cienkie piórka cebulę białą i czerwoną i ogórek kiszony na cieniutkie plasterki wsypać do ryżu. Kukurydzę z małej puszki odcedzić na sitku i dodać do ryżu. Kapustę pekińską 1/2 główki pokroić na kawałeczki i dać do ryżu, dodać pieprz mielony, sól, tuńczyk w oleju z puszki cała zawartość do ryżu, wszystko delikatnie wymieszać, odstawić na 20 minut i można jeść, dodatkowo dodałam swoje ogórki a`la pikle w plastrach w zalewie z papryczką chilli.