Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z natką pietruszki. Surówka pasuje do obiadu i do pizzy.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 202
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 643
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 527
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 202
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 643
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 527
Składniki
Z grubsza pokrojone i obrane warzywa wrzuciłam do malaksera.
Do poszatkowanych warzyw dodałam 2 łyżki majonezu, 2 łyżki śmietany, doprawiłam do smaku solą, pieprzem i cukrem i dodałam natkę pietruszki- miałam własną mrożoną. Całość wymieszałam łyżką. Trzeba poczekać kwadrans, aż kapusta puści sok, wtedy surówka będzie odpowiednio wilgotna. Uwaga! łatwo ją przesolić, wiec lepiej mniej niż więcej, mała ilość cebuli będzie i tak wyrazista.
Smacznego :)