Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z natką pietruszki. Surówka pasuje do obiadu i do pizzy.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 19
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3310
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1319
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1894
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 624
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 19
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3310
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1319
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1894
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 624
Składniki
Z grubsza pokrojone i obrane warzywa wrzuciłam do malaksera.
Do poszatkowanych warzyw dodałam 2 łyżki majonezu, 2 łyżki śmietany, doprawiłam do smaku solą, pieprzem i cukrem i dodałam natkę pietruszki- miałam własną mrożoną. Całość wymieszałam łyżką. Trzeba poczekać kwadrans, aż kapusta puści sok, wtedy surówka będzie odpowiednio wilgotna. Uwaga! łatwo ją przesolić, wiec lepiej mniej niż więcej, mała ilość cebuli będzie i tak wyrazista.
Smacznego :)