Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowie na tależu, które zawsze smakuje jest małokaloryczne i szybkie do wykonania. Nadaje się na różne okazje, począwszy od obiadu jak i na spotkania ze znajomymi.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 68
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1127
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 180
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 68
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1127
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 180
Składniki
Sałatę i wszystkie warzywa myjemy, ogórek, cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Sałatę lodową rwiemy w nieregularne kawałki, układamy w naczyniu w którym będziemy całość serwować.
Wszystkie warzywa pokrojone rozrzucamy na górę, kroimy szczypior i posypujemy.
Przygotowujemy dressing i całość polewamy. Na górę układamy ser feta. Obcjonalnie jak lubimy, możemy wszystko posypać prażonymi ziarnami słonecznika i dyni. Sałata jest gotowa. Smacznego.