Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna i bardzo smaczna.Świetna do dań mięsnych jak również i wędlin. Serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8180
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8180
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Składniki
Seler naciowy pokroić w kostkę ,pozostałe warzywa zetrzeć na grubych oczkach tarła. Polać sokiem z cytryny ,dodać miód,sól oraz jogurt. Wymieszać i dać na 10min.do lodówki,by smaki się przegryzły.
Smacznego życzę!