Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, owocowa sałatka z pyszną szynką wypełnioną puszystym, delikatnym serkiem, a do tego awokado i szpinak. Po prostu idealne połączenie. Sałatka wyśmienita nadająca się na każdą okazję.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7875
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7875
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
W płaskim szklanym naczyniu układamy liście szpinaku, który posypujemy rozdrobionym w palcach serem feta.
Następnie układamy pokrojone w grubą kostkę mango.
Plasterki szynki smarujemy pomidorowym serkiem, zwijamy w rulony i każdy kroimy na pół.
A następnie wtykamy w sałatkę.
Truskawki kroimy w grube plastry i układamy na sałatce.
Na końcu dodajemy pokrojone w kostkę awokado.
Składniki sosu dokładnie ze sobą łączymy, najlepiej w słoiczku mocno nim potrząsając. Sałatkę polewamy sosem zaraz przed podaniem. Smacznego
;-)
;-)