Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, owocowa sałatka z pyszną szynką wypełnioną puszystym, delikatnym serkiem, a do tego awokado i szpinak. Po prostu idealne połączenie. Sałatka wyśmienita nadająca się na każdą okazję.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1115
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5821
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1135
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1207
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1115
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5821
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1135
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1207
Składniki
W płaskim szklanym naczyniu układamy liście szpinaku, który posypujemy rozdrobionym w palcach serem feta.
Następnie układamy pokrojone w grubą kostkę mango.
Plasterki szynki smarujemy pomidorowym serkiem, zwijamy w rulony i każdy kroimy na pół.
A następnie wtykamy w sałatkę.
Truskawki kroimy w grube plastry i układamy na sałatce.
Na końcu dodajemy pokrojone w kostkę awokado.
Składniki sosu dokładnie ze sobą łączymy, najlepiej w słoiczku mocno nim potrząsając. Sałatkę polewamy sosem zaraz przed podaniem. Smacznego
;-)
;-)