Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszna ze świeżą bułeczką i pomidorkiem :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8046
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3596
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 644
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8046
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3596
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 644
Składniki
Makrelę oczyszczamy z ości, raczej nie polecam dodawać tych ciemych kawałków mięsa spod spodu bo bywają gorzkie.
Jajka, ogórki kroimy w kostkę, cebulę drobno siekamy.
Składniki mieszamy razem z majonezem, ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem (ostroznie bo makrela jest dość słona). Odstawiamy do lodówki do połączenia smaków. Smacznego!