Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszna ze świeżą bułeczką i pomidorkiem :)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1256
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1083
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2144
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1256
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1083
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2144
Składniki
Makrelę oczyszczamy z ości, raczej nie polecam dodawać tych ciemych kawałków mięsa spod spodu bo bywają gorzkie.
Jajka, ogórki kroimy w kostkę, cebulę drobno siekamy.
Składniki mieszamy razem z majonezem, ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem (ostroznie bo makrela jest dość słona). Odstawiamy do lodówki do połączenia smaków. Smacznego!