Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na kanapki z makreli wędzonej, jajek i ogórka kiszonego
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 250
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 227
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1333
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 250
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 227
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1333
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Makrelę obrać ze skóry, ości i wrzucić do miski. Ugotowane jajka, cebulę i ogórki pokroić w drobną kosteczkę, przełożyć do miski z makrelą. Dodać majonez, jogurt i przyprawić solą i pieprzem, wymieszać i gotowe.