Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na kanapki z makreli wędzonej, jajek i ogórka kiszonego
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2146
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 931
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2146
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Makrelę obrać ze skóry, ości i wrzucić do miski. Ugotowane jajka, cebulę i ogórki pokroić w drobną kosteczkę, przełożyć do miski z makrelą. Dodać majonez, jogurt i przyprawić solą i pieprzem, wymieszać i gotowe.