Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełna witamin, zdrowa , aromatyczna, uświetni każdą okazję.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Fileta umyć , pokroić w kostkę, doprawić solą , pieprzem, przyprawą gyros. Na patelni rozgrzać olej , usmażyć fileta, wystudzić. Paprykę umyć , pokroić w kostkę, kapary osączyć, umieścić w salaterce.
Roszponkę umyć , dodać. Ser osączyć z zalewy , dodać.
Pestki granata, wyłuskać, gruszkę obrać , pokroić w kostkę , dodać. Mandarynki obrać , podzielić na cząstki , dodać. Dodać również usmażony filet.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Oliwę wymieszać z przyprawą do sałatek, dodać do sałatki, wymieszać, pozostawić na 1 godzinę w lodówce.