Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warstwowa sałatka z paluszkami surimi, żółtym serem oraz... grapefruitem! Nieoczywiste połączenie smaków, które zachwyca. Powinniście poznać ten przepis.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 310
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1365
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 310
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1365
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować. Paluszki surimi pokroić w cienkie plasterki. Jajka skroić w drobną kostkę. Szczypiorek drobno posiekać. Ser żółty zetrzeć na dużych oczkach. Kukurydzę odcedzić z zalewy. Grapefruit pokroić na cienkie paski.
SOS: wymieszać majonez z jogurtem naturalnym i przyprawami.
Kapustę pekińską ułożyć na spodzie, polać odrobiną sosu. Następnie ułożyć paluszki surimi i przykryć kolejną warstwą sosu. Kolejno układać warstwy przedzielone sosem: kukurydzę, jajka, plastry grapefruita i ser żółty. Górę sałatki zwieńczyć owocową dekoracją.