Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na urozmaicenie prostej sałatki ze szpinaku, a to wszystko za sprawą szafranu i oliwy z nutą pomarańczy.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Szpinak myjemy, osuszamy na durszlaku. Ser feta osączamy z zalewy. Ogórki i pomidory myjemy. Ogórki obieramy, kroimy w półplasterki, pomidorki dzielimy na połówki. Oliwę mieszamy z odrobiną białego pieprzu i szafranu. Do misy wrzucamy przygotowane warzywa, dodajemy szczyptę soli, wlewamy oliwę z szafranem. Całość delikatnie mieszamy. Sałatka świetnie komponuje się z mięsem drobiowym. Smacznego.