Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny filet z kurczaka , świeże i pachnące warzywa oraz marynowane pieczarki tworzą wyśmienitą kompozycję.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1624
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 648
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 805
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1624
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 648
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 805
Składniki
Fileta z kurczaka umyć, pokroić w kostkę , doprawić solą, pieprzem oraz przyprawą gyros, usmażyć. Umieścić w salaterce. Rzodkiewkę umyć , przekroić na połowę , pokroić w półkrążki.
Pomidorki umyć , pokroić w ćwiartki , dodać. Ogórka obrać pokroić w półkrążki, dodać . Pieczarki osączyć , pokroić w ćwiartki , dodać.
Czerwoną cebulę obrać, pokroić w kostkę , dodać.
Doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą do sałatek, wymieszać , pozostawić w lodówce na 1 godzinę aby smaki się wymieszały.
Przed podaniem każdą porcję polać oliwą z oliwek.