Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca sałatka do potraw z grilla. Robi się ją bardzo prosto, a sam proces przygotowania trwa nie dłużej niż 15 minut. Wystarczy pokroić warzywa i ser, a następnie połączyć sałatkę z lekkim dressingiem na bazie oliwy.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326498
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12095
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16899
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5529
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326498
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12095
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16899
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5529
Składniki
Warzywa opłucz i osusz. Pomidorki koktajlowe pokrój na ćwiartki, ogórka w plasterki, paprykę w paseczki.
Ser sałatkowy wyciągnij z opakowania, odlej zalewę, pokrój w kostkę.
Mix sałat wyłóż do miski. Dodaj pokrojone warzywa, ser i odcedzone z zalewy oliwki.
W miseczce połącz wszystkie składniki dressingu: sok z cytryny, oliwę, miód, zioła i przyprawy. Gotowym sosem polej warzywa. Prosta sałatka na grilla jest gotowa do serwowania!