Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca sałatka do potraw z grilla. Robi się ją bardzo prosto, a sam proces przygotowania trwa nie dłużej niż 15 minut. Wystarczy pokroić warzywa i ser, a następnie połączyć sałatkę z lekkim dressingiem na bazie oliwy.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10294
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12742
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4506
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10294
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5927
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12742
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4506
Składniki
Warzywa opłucz i osusz. Pomidorki koktajlowe pokrój na ćwiartki, ogórka w plasterki, paprykę w paseczki.
Ser sałatkowy wyciągnij z opakowania, odlej zalewę, pokrój w kostkę.
Mix sałat wyłóż do miski. Dodaj pokrojone warzywa, ser i odcedzone z zalewy oliwki.
W miseczce połącz wszystkie składniki dressingu: sok z cytryny, oliwę, miód, zioła i przyprawy. Gotowym sosem polej warzywa. Prosta sałatka na grilla jest gotowa do serwowania!