Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, pełna smaku sałatka z tuńczykiem i jajkiem. Jest bardzo prosta do przygotowania. Sprawdzi się na lunch do pracy, kolację lub imprezową przekąskę.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7071
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7071
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Składniki
Jajka ugotuj na twardo (przez około 10 minut we wrzącej wodzie). Ugotowane jajka odstaw do wystudzenia, następnie obierz ze skorupki i przekrój na pół lub podziel na ćwiartki.
Mix sałat wyłóż do miski. Dodaj rozdrobnionego tuńczyka z puszki, i odsączoną z zalewy kukurydzę. Zielonego ogórka umyj i pokrój na plasterki. Pomidorki koktajlowe opłucz i pokrój na połówki. Dodaj jajka.
W miseczce wymieszaj majonez z jogurtem greckim i przyprawami. Sałatkę z tuńczykiem i jajkiem połącz z sosem. Smacznego!