Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dieta nie musi być wcale nudna! Jemy oczami, a więc posiłek musi nie tylko smakować️
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 803
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7222
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 803
Składniki
Sos polecam zrobić na początku, aby wszystkie składniki mogły się ze mną przegryźć. Wstawić go do lodówki na czas robienia sałatki. Kurczaka ugrillować w piekarniku. W międzyczasie przygotować pieczywo na grzanki. Pokroić w drobną kostke i po wyjęciu kurczaka wrzucić do piekarnika z odrobiną oliwy z oliwek/oleju rzepakowego, przyprawić czosnkiem, ziołami i piec ok.5 minut w 200°. Sałate wrzucic do miski. Polać sosem. Wymieszać. Dorzucić pokrojoną reszte warzyw, kurczaka, grzanki, polać sosem. Posypać parmezanem, kiełkami. Smacznego️