Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i prosta w przygotowaniu surówka z młodej kapusty. Moje ulubione wiosenne warzywo. Najlepszy dodatek do obiadu. Surówka jest dobra w smaku również na drugi dzień.
tarka do warzyw, tarka do kapusty
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93007
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1878
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5695
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5676
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93007
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1878
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5695
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5676
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, posolić i mocno wycisnąć w dłoniach, żeby puściła sok. Odstawić na chwilę i przygotować pozostałe składniki. Marchewkę i jabłko obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek i koperek drobno posiekać. Wszystko dokładnie wymieszać w misce i dodać pozostałe składniki, czyli sok z cytryny, oliwę, pieprz i ew. jeszcze sól. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. SMACZNEGO!!!