Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i prosta w przygotowaniu surówka z młodej kapusty. Moje ulubione wiosenne warzywo. Najlepszy dodatek do obiadu. Surówka jest dobra w smaku również na drugi dzień.
tarka do warzyw, tarka do kapusty
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4799
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4750
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44650
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 316
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4799
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4750
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44650
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 316
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, posolić i mocno wycisnąć w dłoniach, żeby puściła sok. Odstawić na chwilę i przygotować pozostałe składniki. Marchewkę i jabłko obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek i koperek drobno posiekać. Wszystko dokładnie wymieszać w misce i dodać pozostałe składniki, czyli sok z cytryny, oliwę, pieprz i ew. jeszcze sól. Jeszcze raz dokładnie wymieszać. SMACZNEGO!!!