Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11861
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16089
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11861
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16089
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Składniki
SAŁATE DOBRZE OPŁUKAĆ I PORWAĆ NA MAŁE KAWAŁKI
POMIDORY POKROIĆ W KOSTKE
OGÓRKI POKROIĆ W KOSTKĘ
POKROIĆ W KOSTKĘ CEBULE (ABY SAŁATKA WYGLĄDAŁA ŁADNIEJ WIZUALNIE MOŻNA DAĆ CEBULE CZERWONĄ)
SER FETA POKROIĆ W KOSTKE
WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAC
SOS PRZYRZĄDZIĆ WEDŁUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU
30 MIN PRZED PODANIEM SAŁATKI POLAC JĄ SOSEM
SMACZNEGO:)