Sałatki Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
SAŁATE DOBRZE OPŁUKAĆ I PORWAĆ NA MAŁE KAWAŁKI
POMIDORY POKROIĆ W KOSTKE
OGÓRKI POKROIĆ W KOSTKĘ
POKROIĆ W KOSTKĘ CEBULE (ABY SAŁATKA WYGLĄDAŁA ŁADNIEJ WIZUALNIE MOŻNA DAĆ CEBULE CZERWONĄ)
SER FETA POKROIĆ W KOSTKE
WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAC
SOS PRZYRZĄDZIĆ WEDŁUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU
30 MIN PRZED PODANIEM SAŁATKI POLAC JĄ SOSEM
SMACZNEGO:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

gochna55 23 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
Ja natomiast wymieniłabym (i to robię)ogórka zielonego na" kiszonego", seler naciowy, por. Proszę nie łączcie zielonych ogórków i pomidorów. Mam 60 lat, jestem gospodynią od ponad 35 lat i nie robię tego. Moja Babcia chyba śniłaby mi się po nocach i groziła palcem. To dla ZDROWIA!0 Kto głosował? | Odpowiedz

ocra 24 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Przy tego typu sałatkach radziłabym nie mieszać składników bo po pierwsze feta się rozciapie a po drugie sałata będzie na górze a reszta opadnie na dno. Poza tym pycha. Polecam sos grecki zamiast włoskiego-będzie bardziej winna3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 23 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Ja jeszcze bym dodala troszke papryki czerwonej i bedzie super pozdrawiam!0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 20 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
SMACZNE!!!8 Kto głosował? | Odpowiedz