Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z serii błyskawicznych, prostych i uniwersalnych. Idealna do każdego posiłku. Mało pracy, duży efekt.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1587
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 701
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 687
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1587
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 701
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 687
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 283
Składniki
Warzywa myjemy i kroimy. Kapustę szatkujemy jak najcieniej. Seler naciowy i cebulę kroimy w drobną kostkę. Jabłko ze skórką oraz marchewkę trzemy na tarce o grubych oczkach. Kukurydzę dokładnie osączamy na sitku. Przekładamy pokrojone warzywa do miski.
W małym naczyniu łączymy składniki sosu. Mieszamy dokładnie i wylewamy na warzywa. Mieszamy całość.
Pyszna sałatka z kapusty pekińskiej gotowa!