Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna, dodająca sił witalnych suróweczka - dokonała do obiadu lub jako samodzielna przekąska.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Marchewki i buraki obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach - odsączamy z nadmiaru soku. Następnie dodajemy 3 łyżeczki tartego chrzanu (możemy też użyć świeżego korzenia). Wszystkie warzywa mieszamy, dodajemy majonez, ocet jabłkowy, słodzimy i doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego! :)