Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z egzotycznymi owocami i sosem rumowym sprawdzi się świetnie na imprezie Andrzejkowej i czy Karnawałowej. Może być także dodatkiem do lodowego deseru.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31039
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3687
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5771
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31039
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3687
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5771
Składniki
Jabłko, gruszę, kaki i ananasa obieramy i kroimy w kostkę. Grapefruita obieramy z białych błonek i pozostawiamy sam miąższ. Winogrona przekrawamy na pół, jeśli mają duże pestki watro je wyjąć. Wszystkie owoce mieszamy, dodajemy sok z limonki i rum. Wkładamy na kilka godzin do lodówki. Można w międzyczasie kilka razy przemieszać. Sałatkę podajemy schłodzoną.