Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pora na nowalijki rzodkiewkowe, które dostarczają nam witaminę C, oraz są bardzo smaczne.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 712
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 733
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 712
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 733
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
1. Pora kroimy w krążki.
2. Paprykę, ogórki oraz rzodkiewkę w kostkę,
3. Jajka siekamy drobno.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Dodajemy majonez i wszystko razem dokładnie mieszamy.
6. Przekładamy do naczynia.
7. Dekorujemy. 8. Sałatka gotowa. 9. Smacznego.