Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko kwaśna śmietana to tradycyjny dodatek do sałat.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 60
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10346
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 115
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1014
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 60
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 118
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10346
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 115
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1014
Składniki
Śmietanę doprawia się octem, cukrem i solą. Przed podaniem polewa się sosem sałatę i posypuje się ją szczypiorkiem.
Smacznego :)