Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Granat świetnie komponuje się z sałatami.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 65
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10355
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 120
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1016
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 65
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10355
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 120
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1016
Składniki
Składniki sałaty wystarczy pokroić. Sos: miesza się musztardę, szczyptę soli z melasą 1 łyżka/ octem modeńskim 1 łyżka i miodem 1 łyżka. Potem cienkim strumieniem wlewa się oliwę i intensywnie się miesza. Jeszcze czosnek. Powstanie gęsty sos. Wystarczy nim polać sałatę przed podaniem. Smacznego :)