Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałata ze śmietaną i rzodkiewką to pyszny wiosenny dodatek do obiadu. W sezonie to częsty gość na moim stole. Szukacie pomysłu jak ubogacić swoje danie obiadowe? To podsuwam pomysł. Z dzieciństwa wyniosłam właśnie słono kwaśny posmak sałaty i tak ją przygotowuję do dziś.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8679
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7282
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4985
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327961
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8679
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7282
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4985
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327961
Składniki
Sałatę umyłam i odsączyłam z wody. Poszarpałam liście na drobniejsze kawałki. Rzodkiewkę pokroiłam w półplasterki a szczypiorek i koper posiekałam. Wmieszałam wszystko w jednej misce. W kubeczku rozbełtałam śmietanę z solą i kwaskiem cytrynowym. Wymieszałam z sałatą. Odczekałam ok. 10 minut zanim podałam ją na stół.