Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałata ze śmietaną i rzodkiewką to pyszny wiosenny dodatek do obiadu. W sezonie to częsty gość na moim stole. Szukacie pomysłu jak ubogacić swoje danie obiadowe? To podsuwam pomysł. Z dzieciństwa wyniosłam właśnie słono kwaśny posmak sałaty i tak ją przygotowuję do dziś.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44680
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182141
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 282
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44680
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182141
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 282
Składniki
Sałatę umyłam i odsączyłam z wody. Poszarpałam liście na drobniejsze kawałki. Rzodkiewkę pokroiłam w półplasterki a szczypiorek i koper posiekałam. Wmieszałam wszystko w jednej misce. W kubeczku rozbełtałam śmietanę z solą i kwaskiem cytrynowym. Wymieszałam z sałatą. Odczekałam ok. 10 minut zanim podałam ją na stół.