Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałata ze śmietaną i rzodkiewką to pyszny wiosenny dodatek do obiadu. W sezonie to częsty gość na moim stole. Szukacie pomysłu jak ubogacić swoje danie obiadowe? To podsuwam pomysł. Z dzieciństwa wyniosłam właśnie słono kwaśny posmak sałaty i tak ją przygotowuję do dziś.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Składniki
Sałatę umyłam i odsączyłam z wody. Poszarpałam liście na drobniejsze kawałki. Rzodkiewkę pokroiłam w półplasterki a szczypiorek i koper posiekałam. Wmieszałam wszystko w jednej misce. W kubeczku rozbełtałam śmietanę z solą i kwaskiem cytrynowym. Wymieszałam z sałatą. Odczekałam ok. 10 minut zanim podałam ją na stół.