Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1329
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1387
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1326
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1329
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1387
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1326
Składniki
Orzechy prażymy na suchej patelni, studzimy, kroimy na kawałki. Natkę pietruszki siekamy. Z ½ cytryny ścieramy skórkę, wyciskamy sok. Jogurt majonez, miód, natkę pietruszki skórkę z cytryny mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Łodygi selera kroimy na plasterki, liście siekamy. Z jabłek wycinamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę. Winogrona myjemy i osuszamy.
Kaszę bulgur gotujemy według przepisu na opakowaniu, studzimy. Mieszamy jabłka seler i winogrona. Skrapiamy sokiem z cytryny, polewamy dresingiem. Podajemy na kaszy bulgur i liściach sałaty. Posypujemy orzechami i rodzynkami