Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuz sam w sobie jest przepyszny. Najczęściej jadamy go bez dodatków lub w towarzystwie innych owoców. Jednak w słonej wersji jest równie orzeźwiający i smaczny. W zestawieniu z serem feta oraz świeżymi ziołami smakuje wybornie, a ponadto doskonale nawadnia organizm w czasie upałów. Super smaczna i super szybka sałatka na lato!
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 133
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 70
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 44
Omlet z warzywami i serkiem wiejskim
Odsłon: 133
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 70
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 44
Składniki
Arbuza i ser feta kroimy w kawałki i układamy na talerzu.
Dokładamy umyty szpinak i oberwane listki ziół.
Doprawiamy świeżo zmielonym, czarnym pieprzem i skrapiamy odrobiną oliwy z oliwek. Gotowe!
Smacznego!