Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prostota składników,z delikatnym,ale wyrazistym w smaku sosem vinegrette,dla mnie znakomita.źródło:"Ewa gotuje"szybko.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 764
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22803
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15212
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4912
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45765
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 764
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22803
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15212
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4912
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45765
Składniki
Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą.Dodać musztardę,ocet,sok z cytryny i małym strumyczkiem oliwę.Dolać ocet balsamiczny.Sos powinien mieć kremową konsystencję-zbyt gęsty trzeba rozcieńczyć łyżką wody.
Do rukoli dodać kilka przekrojonych na pół pomidorków koktajlowych,zalać sosem,wymieszać.