Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna sałatka-deser dla miłośników bananów
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8422
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Grubo posiekane migdały uprażyć na suchej patelni i wymieszać z cukrem waniliowym. Sok z pomarańczy wymieszać z rumem. Banany obrać,pokroić w plasterki,ułożyć na talerzyku lub w salaterce,polać sokiem pomarańczowo-rumowym,posypać uprażonymi migdałami oraz rodzynkami,smacznego.