Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna sałatka-deser dla miłośników bananów
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Grubo posiekane migdały uprażyć na suchej patelni i wymieszać z cukrem waniliowym. Sok z pomarańczy wymieszać z rumem. Banany obrać,pokroić w plasterki,ułożyć na talerzyku lub w salaterce,polać sokiem pomarańczowo-rumowym,posypać uprażonymi migdałami oraz rodzynkami,smacznego.