Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka baronowej to dowód na to, jak kolorowe i smaczne może być połączenie prostych składników.
miska, nóż, deska do krojenia
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 240
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1054
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 240
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1054
Składniki
Ugotuj makaron kolanka w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. Odcedź i pozostaw do ostygnięcia.
Ogórki konserwowe pokrój w drobną kostkę. Por, a konkretniej jego białą i jasnozieloną część, pokrój w cienkie plasterki. Jabłko obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój w kostkę. Ser żółty również pokrój, a kukurydzę odsącz z zalewy.
W dużej misce wymieszaj ugotowany i ostudzony makaron, ogórki konserwowe, por, kukurydzę, jabłko oraz ser żółty.