Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka baronowej to dowód na to, jak kolorowe i smaczne może być połączenie prostych składników.
miska, nóż, deska do krojenia
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 497
U mnie obowiązkowo w święta.
Odsłon: 434
Piernik długo dojrzewający przełożony konfiturą ze śliwek, w polewie czekolad...
Odsłon: 12
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1023
Pierogi z grzybami i kapustą to tradycyjne danie kuchni polskiej, idealne na...
Odsłon: 146
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 497
U mnie obowiązkowo w święta.
Odsłon: 434
Piernik długo dojrzewający przełożony konfiturą ze śliwek, w polewie czekolad...
Odsłon: 12
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1023
Pierogi z grzybami i kapustą to tradycyjne danie kuchni polskiej, idealne na...
Odsłon: 146
Składniki
Ugotuj makaron kolanka w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. Odcedź i pozostaw do ostygnięcia.
Ogórki konserwowe pokrój w drobną kostkę. Por, a konkretniej jego białą i jasnozieloną część, pokrój w cienkie plasterki. Jabłko obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój w kostkę. Ser żółty również pokrój, a kukurydzę odsącz z zalewy.
W dużej misce wymieszaj ugotowany i ostudzony makaron, ogórki konserwowe, por, kukurydzę, jabłko oraz ser żółty.