Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka baronowej to dowód na to, jak kolorowe i smaczne może być połączenie prostych składników.
miska, nóż, deska do krojenia
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 36
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 316
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 76
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 36
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 316
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 76
Składniki
Ugotuj makaron kolanka w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. Odcedź i pozostaw do ostygnięcia.
Ogórki konserwowe pokrój w drobną kostkę. Por, a konkretniej jego białą i jasnozieloną część, pokrój w cienkie plasterki. Jabłko obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój w kostkę. Ser żółty również pokrój, a kukurydzę odsącz z zalewy.
W dużej misce wymieszaj ugotowany i ostudzony makaron, ogórki konserwowe, por, kukurydzę, jabłko oraz ser żółty.