Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie dla odchudzających. Polecam te sałatkę jest bardzo aromatyczna i zdrowa.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 142
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 751
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 369
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 142
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 751
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 369
Składniki
Wykonanie: Cukinię pokroić w kostkę, ugotować w osolonej wodzie przez 3 minuty, odcedzić i opłukać zimną wodą. Pomidory, cebulę i świeżą paprykę również pokroić w kostkę, połączyć z cukinią-delikatnie wymieszać i tuż przed podaniem polać sosem „Vinaigrette” (dla zapracowanych polecam gotowy sałatkowy w torebce).