Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 142
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 751
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 369
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 142
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 751
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 369
Składniki
Wykonanie. Sałatę porwać na mniejsze kawałki i ułożyć na talerz. Pomidory pokroić w małe cząstki. Ogórek pokroić w kostkę, cebulę w plasterki i podzielić na obręcze. Wszystko ładnie ułożyć na sałacie. Można też wszystko wymieszać razem w salaterce. Składniki sosu włożyć do małego słoiczka i energicznie potrząsać, aby się zrobił jednolity sos. Polać sałatkę sosem i posypać posiekanym koperkiem.