Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało ci trochę kartofli z obiadu, dodaj kilka składników i sałatka na kolację gotowa. Szybka i łatwa w wykonaniu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16321
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5218
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11918
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16321
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5218
Składniki
Ugotowane ziemniaki pokroić w większą kostkę, szynkę i białko jajek w kostkę. Ogórek obrać ze skórki i wydrążyć środek z pestkami. Mięsistą część ogórka pokroić w kostkę. Dressing: w miseczce widelcem zetrzeć żółtka jajek i dodać kwaśną śmietanę oraz musztardę. Posiekać koper i dodać do dresingu. Wszystko dobrze wymieszać dodać soli do smaku i dodać do pokrojonej sałatki. Wymieszać do połączenia składników.
W razie potrzeby można dodać więcej gęstej kwaśnej śmietany.