Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Brokuła podziel na różyczki i ugotuj w lekko osolonej wodzie, odcedź i zostaw do ostygnięcia. Jaja ugotuj na twardo. Ostudzonego brokuła rozdrobnij najlepiej widelcem i wsyp do miski i dodaj: ugotowane i ostudzone jajka oraz ogórki pokrojone w kostkę, cebulę obraną i również pokrojoną w kostkę. Odcedź groszek konserwowy i dodaj go do reszty.
Wszystko razem wymieszaj z majonezem i dopraw solą i pieprze. Smacznego !!!