Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego ever, bo zawsze się udaje, zawsze smakuje i zawsze szybko znika :) Charakteryzuje ją mała ilość składników i świetny smak. Niewielkim nakładem sił i środków możemy mieć pyszną przekąskę.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 48
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 138
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4193
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 48
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 138
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4193
Składniki
Brokuł gotujemy tradycyjnie w osolonej wodzie lub na parze. Powinien być lekko twardy, dodatkowo po ugotowaniu przelewamy go zimną wodą. Jajka gotujemy na twardo. Kukurydzę odsączamy.
Wystudzony brokuł dzielimy na mniejsze "różyczki". Jajka kroimy w kostkę.
Do miski wsypujemy kukurydzę i jajka, dodajemy majonez i mieszamy. Na końcu dodajemy brokuł, doprawiamy solą i pieprzem i delikatnie mieszamy. I gotowe :) Smacznego