Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego ever, bo zawsze się udaje, zawsze smakuje i zawsze szybko znika :) Charakteryzuje ją mała ilość składników i świetny smak. Niewielkim nakładem sił i środków możemy mieć pyszną przekąskę.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Brokuł gotujemy tradycyjnie w osolonej wodzie lub na parze. Powinien być lekko twardy, dodatkowo po ugotowaniu przelewamy go zimną wodą. Jajka gotujemy na twardo. Kukurydzę odsączamy.
Wystudzony brokuł dzielimy na mniejsze "różyczki". Jajka kroimy w kostkę.
Do miski wsypujemy kukurydzę i jajka, dodajemy majonez i mieszamy. Na końcu dodajemy brokuł, doprawiamy solą i pieprzem i delikatnie mieszamy. I gotowe :) Smacznego