Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego ever, bo zawsze się udaje, zawsze smakuje i zawsze szybko znika :) Charakteryzuje ją mała ilość składników i świetny smak. Niewielkim nakładem sił i środków możemy mieć pyszną przekąskę.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Brokuł gotujemy tradycyjnie w osolonej wodzie lub na parze. Powinien być lekko twardy, dodatkowo po ugotowaniu przelewamy go zimną wodą. Jajka gotujemy na twardo. Kukurydzę odsączamy.
Wystudzony brokuł dzielimy na mniejsze "różyczki". Jajka kroimy w kostkę.
Do miski wsypujemy kukurydzę i jajka, dodajemy majonez i mieszamy. Na końcu dodajemy brokuł, doprawiamy solą i pieprzem i delikatnie mieszamy. I gotowe :) Smacznego