Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystałam ugotowane buraki z barszczu ukraińskiego.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1822
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2035
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1822
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2035
Składniki
Buraki pokroić w plasterki lub półplasterki, wymieszać z pokrojonym porem. Z oliwy, miodu, soku z cytryny i orzechów sporządzić sos. Wlać go do buraków. Całość wymieszać, dodać jeszcze kilka kropli tabasco. Sałatkę przyprawić solą i pieprzem. Smacznego.