Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka świetnie nadaje się do wędlin jak i do obiadu.Na pewno przyozdobi świąteczny stół.Serdecznie polecam:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Buraki ugotować w łupinie,wystudzić i obrać. Zetrzeć na grubych oczkach tarki. Jabłko obrać również zetrzeć. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Wymieszać z dodatkiem soli,cukru i soku z cytryny.Trzeba dozować stopniowo i próbować,nie podaję proporcji gdyż każdy ma swój smak. Zamiat soku z cytryny można dodać kwasek cytrynowy. Jeśli chcemy by dłużej nam postała można dać do słoiczków i zapasteryzować.
Smacznego życzę!