Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka świetnie nadaje się do wędlin jak i do obiadu.Na pewno przyozdobi świąteczny stół.Serdecznie polecam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16131
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11867
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16131
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5118
Składniki
Buraki ugotować w łupinie,wystudzić i obrać. Zetrzeć na grubych oczkach tarki. Jabłko obrać również zetrzeć. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Wymieszać z dodatkiem soli,cukru i soku z cytryny.Trzeba dozować stopniowo i próbować,nie podaję proporcji gdyż każdy ma swój smak. Zamiat soku z cytryny można dodać kwasek cytrynowy. Jeśli chcemy by dłużej nam postała można dać do słoiczków i zapasteryzować.
Smacznego życzę!