Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słynna włoska sałatka w innej odsłonie. Można zaskoczyć rodzinę lub znajomych.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 184
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 57
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 184
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 57
Składniki
Pomidorki i bazylię umyć. Mozzarellę pokroić w kostkę. Na drewniane patyczki do szaszłyków nakładać po dwie oliwki, kostkę mozzarelli, zwinięty listek bazylii i pomidorek. Ułożyć szaszłyki na talerzu. Skropić oliwą.