Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słynna włoska sałatka w innej odsłonie. Można zaskoczyć rodzinę lub znajomych.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Pomidorki i bazylię umyć. Mozzarellę pokroić w kostkę. Na drewniane patyczki do szaszłyków nakładać po dwie oliwki, kostkę mozzarelli, zwinięty listek bazylii i pomidorek. Ułożyć szaszłyki na talerzu. Skropić oliwą.