Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 212
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 212
Składniki
Z kromek odcinam skórkę, resztę kroję w kostkę. Rumienię na kilku łyżkach oliwy. Pod koniec smażenia grzanki posypuję szczyptą tymianku
Mięso nacieram solą, pieprzem, tymiankiem. Smażę na rumiano na patelni grillowej, (ale nie koniecznie, może być zwykła patelnia).Studzę, kroję w plastry. Pomidorki opłukuję, przekrawam na pół.
Majonez mieszam w miseczce z musztardą, sokiem z cytryny, szczyptą soli i pieprzu. Sałaty mieszam z pomidorkami, przekładam do salaterki, dodaję mięso i grzanki. Posypuję wiórkami sera i polewam sosem.