Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, oryginalne, idealne na przyjęcia ze znajomymi.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Pierś z indyka ugotować w wywarze. Ostudzić, pokroić. Indyka można ugotować dzień wcześniej, pozostawiając go do ostygnięcia w wywarze. Będzie wtedy bardziej soczysty. Ryż ugotować z solą, odrobiną pieprzu i curry, ostudzić. Jabłka przekroić na połówki, wyciąć gniazda nasienne i wydrążyć tak, aby uzyskać naczynka do serwowania sałatki. Wydrążony miąższ pokroić w kostkę, pomidorki na połówki. Wszystkie składniki połączyć, dodać sos i wymieszać sałatkę. Nałożyć do jabłek i ładnie udekorować.