Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna.
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 99
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 99
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 99
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 99
Składniki
Wykonanie: Kaszę kuskus przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Następnie obrać awokado, skropić sokiem z cytryny i pokroić razem z papryka w kostkę, a oliwki pokroić w paseczki. Przygotowane owoce wymieszać z kaszą, skropić oliwą, lekko posolić, posypać ziarenkami granatu i płatkami migdałowymi. Delikatnie wymieszać i podawać.