Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6430
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114816
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6430
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114816
Składniki
Wykonanie: Kaszę kuskus przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Następnie obrać awokado, skropić sokiem z cytryny i pokroić razem z papryka w kostkę, a oliwki pokroić w paseczki. Przygotowane owoce wymieszać z kaszą, skropić oliwą, lekko posolić, posypać ziarenkami granatu i płatkami migdałowymi. Delikatnie wymieszać i podawać.