Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Smaczny i soczysty dodatek"
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1765
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 240
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 209
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1765
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 240
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 209
Składniki
Sałatkę przesypujemy do dużej miski. Pomidorki kroimy na ćwiartki, paprykę i ogórka w drobną kostkę, cebulkę w cienkie piórka. Wszystkie składniki dodajemy do sałaty i mieszamy. Dodajemy 1- 2 łyżki ajwaru, i polewamy sosem włoskim, mieszamy dokładnie. Gotową sałatkę wstawiamy na chwilę do lodówki.