Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka do mięs z grilla jest chrupiąca, delikatna i świetnie pasuje do dań na ciepło.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5247
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 817
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11662
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5247
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 817
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11662
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Składniki
Seler naciowy dokładnie umyj, usuń włókna i pokrój w cienkie plasterki.
Paprykę oczyść z nasion i pokrój w średniej wielkości kawałki.
Pomidory sparz, obierz ze skórki (opcjonalnie), a następnie pokrój w większą kostkę.
Szalotkę obierz i drobno posiekaj.
W miseczce połącz jogurt, śmietanę i sok z cytryny. Dopraw solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj.
W dużej misce połącz wszystkie pokrojone warzywa. Dodaj sos i delikatnie wymieszaj całość. Możesz od razu podawać sałatkę do mięs z grilla.