Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka do mięs z grilla jest chrupiąca, delikatna i świetnie pasuje do dań na ciepło.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4062
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415935
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2727
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4062
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415935
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2727
Składniki
Seler naciowy dokładnie umyj, usuń włókna i pokrój w cienkie plasterki.
Paprykę oczyść z nasion i pokrój w średniej wielkości kawałki.
Pomidory sparz, obierz ze skórki (opcjonalnie), a następnie pokrój w większą kostkę.
Szalotkę obierz i drobno posiekaj.
W miseczce połącz jogurt, śmietanę i sok z cytryny. Dopraw solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj.
W dużej misce połącz wszystkie pokrojone warzywa. Dodaj sos i delikatnie wymieszaj całość. Możesz od razu podawać sałatkę do mięs z grilla.