Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska jest delikatna, słodka. Doskonale nadaje się na sałatki. Polecam.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 58
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2426
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 518
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 860
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 58
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2426
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 518
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 860
Składniki
Kapustę pekińską pokroić w kostkę. Obraną marchewkę zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Czerwoną cebulę pokroić w drobną kostkę. Natkę pietruszki też pokroić. Wszystko umieścić w salaterce. Dodać czosnek niedźwiedzi, pieprz młotkowany z kolendrą, majonez, jogurt i sól do smaku. Dokładnie wymieszać i gotowe. Smacznego.