Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, smaczna.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19187
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19187
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Składniki
Białą część pora pokroić w półplasterki. Na sicie przelać gorącą wodą a następnie zimną. Przełożyć do salaterki. Dodać pokrojoną drobno kapustę pekińską i starte na tarce, na grubych oczkach marchewki. Fasole wypłukać na sicie zimną wodą. Przełożyć do salaterki. Dodać sok z cytryny, kolendrę, pieprz młotkowany, majonez i sól do smaku. Wymieszać. Jeszcze smaczniejsza jest jak troszkę postoi. Zajadać Smacznego