Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziły nam się kanapki, zróbmy ekspresową sałatkę, zapakujmy ją w słoiczek lub inny pojemnik i zabierzmy do pracy. Sałatka jest sycąca i smaczna.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
Kukurydzę odsączamy z zalewy. Jajka i ogórka kroimy w kostkę ok. centymetrową, rzodkiewki w nieco drobniejszą. Wszystkie warzywa wrzucamy do miski, przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy do nich majonez, mieszamy całość. Możemy zamiast majonezu dać jogurt lub kwaśną, gęstą śmietanę 18%. Sałatkę możemy zrobić wieczorem, na kolację, resztę, która zostanie spakować do pracy.