Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zróbmy ekspresową sałatkę z pięciu warzyw, zapakujmy ją w słoiczek i zabierzmy do pracy. Sałatka jest sycąca i smaczna, poprawi nam humor i doda energii.
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 128
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 177
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 315
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 319
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 128
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 177
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 315
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 319
Składniki
Fasolę odsączamy z zalewy. Jajka i ogórka kroimy w kostkę ok. centymetrową, rzodkiewki w nieco drobniejszą..
Wszystkie warzywa wrzucamy do miski, przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy do nich majonez, mieszamy całość. Możemy zamiast majonezu dać jogurt lub kwaśną, gęstą śmietanę 18%.
Sałatkę możemy zrobić wieczorem, na kolację, resztę, która zostanie spakować do pracy.