Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu sałatka z kurczakiem, boczkiem i warzywami. Idealna jako przystawka lub dodatek do kanapek czy obiadu.
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 782
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 21
Kurczak w sosie pieczarkowym to pyszne i aromatyczne danie, a zarazem bardzo...
Odsłon: 8144
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 782
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 21
Kurczak w sosie pieczarkowym to pyszne i aromatyczne danie, a zarazem bardzo...
Odsłon: 8144
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w kostkę, doprawiamy przyprawą curry i smażymy na złoty kolor.
Boczek kroimy w kostkę i smażymy na chrupko.
Ogóreczki i pieczarki kroimy w kostkę.
Cebulę obieramy, z papryki pozbywamy się gniazd nasiennych i również kroimy w kostkę.
Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki.
Wszystkie warzywa wrzucamy do miski i mieszamy.
Do warzyw dodajemy kurczaka i boczek. Mieszamy.
Majonez, ketchup, musztardę i przyprawy mieszamy i łączymy z resztą składników.
Sałatka gotowa