Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, aromatyczna, pożywna, posmakuje każdemu.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 926
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2144
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
Makaron ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Brokuł rozebrać na różyczki, ugotować . Oliwki pokroić w ćwiartki, umieścić w salaterce.
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Mieszankę warzywną, kapary, osączyć z zalewy. Rzodkiewkę pokroić w kostkę. Jajka, mieszankę warzywną, kapary, rzodkiewkę dodać do warzyw w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem , doprawić solą, wymieszać i dodać do sałatki. Całość wymieszać. Schłodzić , 1 godzinę aby smaki się wymieszały.