Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami ma się ochotę na coś, do końca nie wiedząc na co. W takie dni stawiamy na sałatki.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4213
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7220
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85416
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4213
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7220
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85416
Składniki
Kaszę gotujemy na sypko, odcedzamy i studzimy. Kurczaka obieramy ze skóry, oddzielamy mięso od kości i kroimy w kostkę. Cebulę drobno siekamy. Botwinkę myjemy, osuszamy i siekamy. Wszystkie produkty przekładamy do miski, mieszamy z majonezem i olejem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.